logo

Servicii

Servicii

Calitate pentru pacienții noștri

Ambulanță privată

Vă oferim consultații la domiciliul prin 112. Afecțiunea dumneavoastră s-a acutizat și necesită o consultație la domiciliu? Serviciul nostru vă stă la dispoziție.

Fizioterapie specifică geriatriei

Pacientul geriatric prezintă multe particularități din cauza declinului organismului și funcțiilor fiziologice ale oragansimului. Pentru acest lucru se impune fizioterapie cu proceduri specifice.

Îngrijiri medicale la domiciliu

Pacientul geriatric care prezintă o multipatologie, deseori are nevoie de tratamente medicale avansate care se pot efectua la domiciliu prin serviciul de îngrijire medicală la domiciliu care oferă un confort pacientului.

Consultații și evaluare geriatrică

Pacientul geriatric poate să aibă o patologie multiplă și o simptomatologie atipică, de aceea este necesară o consultație foarte meticuloasă prin care să se stabilească diagnosticul si tratamentul.

Tratamente originale românești Gerovital - Ana Aslan

Primul tratament anti-îmbătrânire din lume care a trecut testul timpului și care a dovedit eficență în tratarea multor afecțiuni cardiovasculare, osteo-articulare, gastroentestinale etc.

Prevenție și tratamente curative

Prevenția este cel mai bun tratament pentru persoanele care trec pragul vârstei de adult, contribiuie la păstrarea sănătății, iar aplicat corect poate să întârzie semnificativ fenomenul îmbătrânirii.